» Начало

  » Статии и интервюта

  » Цели и средства

  » Кампании

  » Биография
  » Новини

  » Галерия

  » Реклама

  » Шахматни артикули

  » АРТ-ШАХ

  » АРТ-МАТ

  » Форум ..» Играйте шах online
  » Линкове

  » Контакти

...

 

 

 

 

 

Артикули...

ШАХМАТЕН БЕЛЕЖНИК

116 страници А5 формат, ламинирани корици, прихванати с двойна метална спирала, 50 бланки за запис на партии, всяка последвана от страница за коментари и бележки, допълнен с паралелен текст на български английски, обясняващ алгебричната нотация и основните знаци за оценка на ход и позиция.

Бележникът е подходящ за учебно-методическа работа, както и за персоналната библиотека на всеки, който обича да играе шах :)

ДВАНАДЕСЕТ ЛУНИ

Настоящата книга е албум от авторски шахматно-изобразителни композиции, съставени през периода 1996-2006 г. и първата самостоятелна тематична фотосесия (Юли 2006) на Симеон Стоичков с придобилия особена популярност през тази година модел Николета. Уникална по своя замисъл и първата българска шахматна книга със CD. "Дванадесет луни" е на луксозна хартия  (72 страници, малък формат) с паралелен текст на български и на английски - прекрасен подарък за ценителите на изкуството. 

Антоанета Стефанова - 20 години и 20 дни по пътя към короната

 

Книгата е първата по рода си биография на Световната шампионка Антоанета Стефанова. Авторите проследяват пътя й към короната, като акцентът е върху шампионата на планетата в Русия 2004 и мястото на тази победа в историята на спорта. Личният треньор-секундант от Елиста - гросмайстор Владимир Георгиев коментира всичките партии на Ети от това паметно събитие във втората част на книгата. Може да се насладите и на 30 цветни фотографии в луксозното издание на "Сиела" - 148 страници паралелен текст на български и английски.

 


29.11.2004 г. Еsspresso Bar в ЦУМ - Ети приема поздравления на презентацията, организирана от НОВЕ Холдинг.

Copyright © 2005-2017 www.chess-bg.org  All rights reserved.